Hagyományos műhelybeszélgetés

Hagyományos műhelybeszélgetés

0 comments

Hegedűs István, Uszkiewicz Erik

A Magyarországi Európa Társaság tagjai tartottak egymásnak előadást a szervezet évzáró rendezvényén 2018. december 29-én. A workshopon Uszkiewicz Erik "Az orosz dezinformációs háború hatása az európai választásokra és a média szerepe" címmel ismertette kutatását, Bársony Fanni prezentációjának "Közösségi gazdaság. Utópia, paradoxon vagy valós alternatíva?" volt a címe, végül Kiss Gábor "Hol marad hely az embernek? Robotizáció és digitalizáció a holnap iparában" című elemzését vitatták meg az egybegyűltek.

2018 dec 29
magyar
2019. január 9-én Volkmar Wenzel, a Német Szövetségi Köztársaság magyarországi nagykövete tartott eladást a Magyarországi Európa Társaság tagjainak.
2019. március 6-án Benjamin de Cleen, a brüsszeli Szabad Egyetem Kommunikáció Tanulmányok adjunktusa tartott előadást "Populism, nationalism, and European politics" címmel Budapesten. 
2020. január 3-án hagyományos évzáró találkozójukon a Magyarországi Európa Társaság tagjai az "Önkény és Remény" című tanulmányt, illetve a magyarországi politikai helyzetet vitatták meg.