Tanácsadó testület

A Magyarországi Európa Társaság Tanácsadó Testülete a szervezet mellett működő, felkért független szakértőkből álló bizottság, amely a szervezet működésével, céljaival, közérdelű és tudományos publikációival kapcsolatos kérdésekben foglal állást, iránymutatásaival támogatja a Társaság működésének és szolgáltatásainak jogszerűségét, szakmai színvonalát.

A testület tagjai saját publikációiból azokat van lehetőség az Open Space felületünkön megtekinteni, amely közvetve, vagy közvetlenül kapcsolódnak a Társaság működéséhez. Nem minden testületi tag rendelkezik hivatalos publikációval, illetve nem minden tag esetében tekinthető teljesnek a személyhez kapcsolódó publikációs lista. A tartalmakat folyamatosan bővítjük.

Balázs Péter képe
Balázs Péter, Közgazdász
1941. dec. 05., Kecskemét, Magyarország
Közép-európai Egyetem (CEU) Nemzetközi Tanulmányok és Európai Tanulmányok tanszékének egyetemi tanára. Magyarország volt külügyminisztere (2009-2010). A MET tanácsadó testületének tagja.
Hankiss Elemér képe
Hankiss Elemér, Irodalomtörténész
1928. máj. 04., Budapest, Magyarország
Hankiss Elemér Széchenyi-díjas magyar szociológus, filozófus, értékkutató, irodalomtörténész. A Magyarországi Európa Társaság tanácsadó testületének egykori tagja.
Aleksander Smolar képe
Aleksander Smolar, Újságíró
1940. dec. 10., Białystok, Lengyelország
Újságíró, politikai aktivista. A Magyarországi Európa Társaság tanácsadó testületének tagja.
Valki László képe
Valki László, Nemzetközi jogász, Egyetemi tanár
1941. júl. 01., Budapest, Magyarország
Huszonöt éven keresztül az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar nemzetközi jogi tanszékének vezetője. A Magyarországi Európa Társaság tanácsadó testületének tagja.

Töltsd fel publikációdat!

Regisztrálj a Magyarországi Európa Társaság oldalára, hogy feltölthesd saját publikációdat. Bővítsd és segíts másoknak is az OpenSpace tudományos adatbázisunk tartalomfejlesztésével.

Kipróbálom

Tallózz az archívumunkban!

Sok esztendő szakmai archívuma Magyarország politikai változásával kapcsolatban.

Megnézem